«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

15 червня - УЛЯНИ. Значення імені, найкращі привітання з нагоди дня Ангела

Походження імені Уляна. Ім’я Уляна українське, православне, католицьке. Синоніми імені Уляна. Іуліанія, Уляна, Юліана, Юліанія, Джуліана, Джуліан, Джилліан. Коротка форма імені Уляна. Улянка, Уля, вуликах, Ульяшов, Ляна, Яна, Ліна, Ліана, Улька, Улечка, Уна.

Значення: українська форма латинського імені Іуліанія, Уляна – «з роду Юліїв». У перекладі з латинської означає «щастя».

Походження: Відомі кілька версій походження імені Уляна. За однією з версій, ім`я Уляна походить від імені Іуліанія (Юліанія). За іншою версією, Уляна є народною формою імені Юлія, яке, в свою чергу, походить від імені Юл.

Характер: У дівчаток на ім`я Уляна риси захоплюючої людини починають проявлятися з самого дитинства. Можливо, що у такої дівчинки з віком розвинеться почуття розуміння прекрасного, і вона, відчуваючи любов до різних сфер мистецтва, буде прагнути реалізувати себе в творчих професіях.

Вважається, що подібні творчі натури можуть зазнавати труднощів у точних науках. У шкільні роки батьки повинні помічати таку особливість дочки і всіма можливими способами допомагати їй справлятися з навчанням і, по можливості, уникати проблем з успішністю. Взагалі, вважається, що не варто виховувати Уляну в строгості і тримати в «їжакових рукавицях».

Ім`я Уляна спонукає його носительку до відкритості, товариськості і вельми м`якому почуттю гумору. Також Уляна володіє великою чуттєвістю і шармом. Поведінка Уляни зазвичай загадкова, а в поєднанні з притаманними їй почуттям гумору і оптимізмом вона сприяє тому, що навколо Уляни збирається велике коло людей. Люди тягнуться до Улі, і двері її будинку відчинені для всіх.

Захопленість, життєлюбність і товариськість – ці риси характеру будуть сприяти вдалому перебігу життя. Якщо ж носій імені вирішить підкорити найвищу вершину професійної кар`єри, то їй буде необхідно проявити наполегливість і твердість характеру. Остання вимога – непросте випробування для м`якої і чуттєвої Уляни. 

Святими покровителями Уляни вважаються княгиня Іуліанія Вяземська, княжна Іуліанія Ольшанська і мучениця Уляна Розсонська.

Читайте також: День ангела Софії: походження імені, характер і талісмани

Чим порадувати іменинницю: приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, яблука по-французьки.

Фоносемантика: ім`я Уляна володіє великим зарядом життєлюбства й оптимізму. 

Талісмани: тварина – равлик, рослина – меліса. Колір: чорний, помаранчевий, темно-червоний. Камінь: лабрадор. Знак зодіаку: ім`я підійде таким знакам, як Лев.

З Днем Ангела Уляну я вітаю, Всіх благ земних тобі я побажаю, За душу людяну і простоту, За добре серце й доброту, Хай ангел тобі подарує натхнення, А Бог — людське благословення!

Будь здорова та квітуча, В усіх справа будь везуча, Будь щаслива та кохана, З іменинами — Уляна! 

Пише - ukrainians.today

 

Все буде Україна