«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

17 вересня – День рятівника України

17 вересня Україна відзначає професійне свято – День рятівника.

 

Вітаємо рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони підприємств паливно-енергетичного комплексу з професійним святом - Днем рятівника!

 

Відзначення Дня рятівника  є державним визнанням праці людей мужніх професій, котрі з честю забезпечують надійний захист національного надбання, життя людей від вогню та стихії.

 

Високо цінуємо внесок кожного у  справу  ліквідації  наслідків  надзвичайних  ситуацій техногенного та природного характеру,  захисту  життя  і  здоров'я людей.

 
Утверджуючи добро і милосердя, рятувальники є справжніми героями наших днів, які з честю виконують завдання і завжди готові якнайшвидше прийти на допомогу.

 

Щиро вдячні за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігання та реагування на них. Переконані, що працівники цивільного захисту та пожежної охорони і надалі віддано і сумлінно служитимуть обраній справі та збагачуватимуть її найкращі традиції.

 

Бажаємо бадьорості духу, здоров’я, добробуту, душевного спокою у родинах і якомога менше тривожних викликів.

 

Нехай Божа Матір завжди буде покровителькою і захисницею, вірною помічницею у професійній діяльності та оберегом на життєвому шляху.

 

Зі святом Вас!

Все буде Україна