«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

18 січня - День ангела Поліни

Ім’я Поліна прийшло до нас з Франція і перекладається як скромна.

Дівчата мають зависокі запити не тільки до оточення, а й до себе насамперед. Вона завжди намагається зайняти лідируючі позиції серед однолітків.

Поліни доброзичливі та легко йдуть на контакт. Дівчата, які носять це ім’я, рішучі та наполегливі. Однак вони не сприймають критику.ґ

Привітання з днем ​​ангела Поліни

У день твого ангела від чистого серця хочу побажати мудрості і гідності, честі і благородства, міцної віри і бравих сил, небесної благодаті і нескореного характеру, світлих надій і чистого кохання, доброго світу.

*****

Поліна! Вітаю з днем ангела і хочу побажати завжди любити, сподіватися, вірити і ніколи не залишати своє серце в сутінках смутку і розчарувань. Нехай кожен новий день дарує щастя, радість і світлу посмішку. Всіх благ і здоров’я!

***

Поліно, вітаю тебе зі святом! Бажаю, щоб кожен день тебе відвідували натхнення і муза. Нехай твоє життя буде розфарбованим яскравими фарбами. Міцного здоров’я, гарних вражень, подорожей і щасливої усмішки!

*****

Вітаю з днем ангела Поліни. Нехай ангел допоможе тобі у важкі хвилини, наділить здоров’ям, любов’ю, посприяє в досягненні поставленої мети і захистить від всього лихого у життя.

***

Мила, чарівна і чудова Поленько, вітаю від щирого серця тебе з твоїм святом. Бажаю крапельок радості та сніжинок щастя, листопада надій і сонячних променів успіху. Будь у всьому чарівною і шалено коханою.

***

Нехай тебе, Поліночка, Бог оберігає.
Ангелом із неба щастя посилає.
Щоб квітками доля шлях в житті встеляла.
Від людей повагу й шанування мала

***

З Днем Ангела, Поліночка! Вітання і найкращі побажання.
Щоб усе тобі вдавалось. Щастя – тільки додавалось.
Не знала горя і біди. Ангел поруч був завжди
Поліночка – добра, гарна, мила, ніжна квіточко вродлива.

***
Тебе з Днем Ангела вітаю і добра тоб бажаю.
Хай Господь тебе шанує ,добру долю подарує.
Щоб не знала ти біди й посміхаласязавжди
Привітання з Днем Ангела Поліни проза | vitay.com.ua

Все буде Україна