«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

2 квітня - день Ангела Світлани! Значення імені Значення імені Світлана

Світлана — стародавнє слов’янське ім’я, значення якого — «світла» . За іншою версією, Світлана — це український переклад грецького імені Фотина, що також означає «світла». У дитинстві Світланка — татова гордість. Винахідливе дівча нізащо не всидить на місці. Підкорити світ власним талантом та здібностями — ось мета маленької власниці імені, тому виступи перед публікою, танці і витівки у домі, де мешкає крихітний «Світлячок», — не рідкість.

Без нових вражень, екстриму та бурхливих емоцій життя Світлані здається нудним і похмурим. Тож дівчина намагається уникати сірих буднів, і в неї це бездоганно виходить, адже власниця імені — суцільний згусток веселощів, радості та доброти.

Товариська, доброзичлива і щедра, Світлана завжди в оточенні друзів і шанувальників. З нею приємно і цікаво спілкуватися, адже зазвичай дівчата з іменем Світлана володіють даром красномовства.

Світлана має великий інтерес до навчання, та от біда — як тільки якась весела дружна компанія запропонує приєднатися до заміської поїздки чи вікенду на природі, захоплення наукою одразу ж кудись зникає. Вчиться Світлана переважно лише для того, щоб у майбутньому отримати бажану посаду, або соціальний статус.

Особливість власниці імені в тому, що вона живе сьогоднішнім днем. Якщо гуляти — то на повну, якщо вчити — то лиш на відмінно, якщо витрачати гроші — то до копійки. Через надмірну захопленість розвагами, Світлана може втнути дурницю, про яку жалітиме все життя.

Характер у Світлани суперечливий. Вона енергійна, активна, любить давати вказівки і водночас довірлива, співчутлива, легко допоможе навіть малознайомій людині.

Прогалини у навчанні Світлана, як правило, заповнює самоосвітою вже у зрілому віці. Найчастіше власниця імені знаходить себе у сфері культури, туризму, спорту або мистецтва. З появою сім’ї всю увагу і тепло душі віддає дітям.

Пише - pustunchik.ua

Все буде Україна