«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

20-річна самогубця залізла в зашморг з донькою на руках

У Херсоні на березі річки в Корабельному районі міста перехожі помітили жінку, яка поводилася неадекватно. Вона кричала, кидалась камінням та ображала маленьку дівчинку.

Коли на місце приїхали поліцейські, то знайшли жінку в зашморгу на дереві у лісосмузі. Дитину вона тримала на руках, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Жінка була повішана на гілці дерева та ще подавала ознаки життя. Вона тримала дитину на руках. Дільничні кинулись рятувати жінку та спільними зусиллями витягнули самогубцю із зашморгу. Тоді заспокоїли 3-річну дівчинку", - сказано в повідомленні.

З'ясувалося, жінці 20 років, вона була в стані наркотичного сп'яніння. За її словами, причиною такого рішення стали негаразди в сім'ї та небажання виховувати дитину.

"Жінку для надання допомоги відправили до лікарні. Дитину направили до дитячої лікарні, наразі з нею все добре. Дівчинку вилучили з родини та направили до "Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей". Про даний факт поліцейські повідомили службу у справах дітей", - сказано в повідомленні.

Надається правова кваліфікація події, жінку притягнуть до адміністративної відповідальності.

На Буковині правоохоронцям

Все буде Україна