«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

28 червня - День молоді. Це свято всіх нас - молоді та тих, хто молодий в душі!

День молоді - це одне із найпозитивніших свят, яке аж ніяк не залишає в стороні школярів та студентів, молоде покоління, або ж цвіт нації. Щорічно, День молоді відзначається в останню неділю червня. У 2020 році це свято припадає на 28 червня та збігається із Днем Конституції.

Молодь - це основне багатство країни, найбільший капітал. Розумна, патріотична та активна молодь за підтримки держави всього за 10-20 років може повністю перебудувати країну та вивести її на новий рівень. Тому держава має берегти та розвивати не чиновників, а саме молоде покоління: давати можливість саморозвиватись, здобувати якісну освіту та займатись спортом.

На жаль загроза поширення коронавірусу не дозволяє в повній мірі насолодитися святом - провести флешмоби, змагання, артвиставки, концерти та ряд інших заходів. Коронавірус - це явище не постійне, тому будемо надіятись, що на натступний рік це свято буде відзначено в повному обсязі.

Українська молодь подає багато надій та затребувана в багатьох країнах світу. ІТ індустрія - це ключова сфера, яку покорює молоде покоління. 

День молоді: історія свята

У поточному році Дню молоді виповнюється 62 роки. Його історія бере свій початок з радянських часів. Вперше це свято відзначили у далекому 1958 році. Після здобуття Україною незалежності, у 1994 році президент Леонід Кравчук підписав указ №323/94 про відзначення Дня молоді. Зробив він це за ініціативи молодіжних організацій. Як відомо, День молоді в червні також прийнято відзначати в Білорусі, Росії, Узбекистані та Південній Осетії.

Міжнародний день молоді, заснований ООН, відзначається 12 серпня, Всесвітній день молоді - 10 листопада, а Міжнародний день солідарності молоді - 24 квітня.

Привітання з Днем молоді

День молоді привітанняДень молоді привітання

Все буде Україна