«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

29 березня - День ангела Юліана

Юліан-ім'я латинського походження, що означає "належить до роду Юліїв". Юліан наділений високою самооцінкою, самолюбством і лідерськими якостями, які допомагають йому домагатися свого. У дитинстві йому подобається справляти хороше враження на оточуючих, він дуже радіє, коли його хвалять і заохочують. Він не любить галасливих ігор і пустощів, вважаючи за краще більш спокійні заняття. Справжніх друзів у Юліана небагато, так як він довіряє лише тим, кого добре знає і вважає чесним і порядним. Він часто пробує свої сили у творчості, причому досить успішно. Також Юліан прагне до першості, що допомагає йому домагатися кар'єрних висот. Однак великою перешкодою на шляху до успіху може стати лінь, з якою йому необхідно боротися. Юліану слід розвивати в собі і такі якості, як тактовність і чуйність.

Відмінна риса Юліана - прагнення до свободи, він не терпить насильства над своєю особистістю і не буде бездумно підкорятися нікому. Зустрічаючи на своєму життєвому шляху перешкоди, він намагається їх обійти, а не брати штурмом, і, якщо це не вдається, Юліан почекає - час працює на нього, і врешті-решт він доб'ється успіху

Юліан, що народився навесні, впевнений в собі і своїй чарівності і не втрачається в суспільстві жінок. Нерідко він доглядає відразу за кількома, щоб визначити, яка з них йому більше підходить. Але, навіть маючи постійну партнерку, він нерідко звертає увагу на інших жінок і зраджує їй.

“Осінній” Юліан веселий, чарівний і користується популярністю у жінок. У нього нерідко буває кілька партнерок одночасно, і він часом навіть не приховує ні від однієї з них, що у нього крім неї є й інші жінки. Однак, нерідко вони прощають йому все. Цей чоловік романтичний, вірить в любов з першого погляду. Але він не поділяє любов і секс. Однак, досить легко сходиться і розлучається з жінками. Але, якщо раптом знайдеться жінка, яка здатна встояти перед його чарами і залишиться байдужа до Юліану, нерідко відбувається так, що він закохується в неї по-справжньому. І намагається довести їй, що, незважаючи на репутацію, він здатний на серйозне почуття.

ЮЛІАН: ЯКІ ІМЕНА ПІДХОДЯТЬ ДЛЯ ШЛЮБУ


Підходять
Лілія
Мірра
Любов
Ніна
Параска
Роксана
Світлана
Тетяна

Менш підходять
Клавдія
Лада
Марта
Наталя (Наталка)
Оксана
Римма
Софія

Все буде Україна