«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

500 євро і котячий рай: в мережі пропонують роботу мрії

Така робота сподобається більшості населенню планети

На маленькому острові Сірос Греції в Егейском морі з'явилася вакансія доглядача за котами у притулку god's Little People Cat Rescue. Саме те, для людей, які мріяли жити в оточенні котів на прекрасному сонячному острові в морі.

Про це повідомляє Elite Daily.

Варто відзначити, що до обов'язків працівника буде входити догляд за 55 кішками та отримувати за це 500 євро на місяць. Цікаво, що жити потенційна працівниця буде на грецькому острові Сірос.

Крім того повідомляється, що тривалість робочого дня - всього 4 години, жити можна безкоштовно в окремому будинку з садом і видом на море. Співробітникові потрібно буде годувати кішок, спілкуватися з ними, супроводжувати до ветлікаря в разі потреби.За словами адміністрації притулку, вони шукають "зрілого і пристрасного кошатника" років 45-ти, "чесну людину із золотим серцем", на якого можна покластися. Робота почнеться в жовтні і триватиме від шести місяців.

Острів Сірос знаходиться в Егейському морі в 140 км від Афін і до сих пір залишається не найпопулярнішим у туристів місцем, незважаючи на свої мальовничі пейзажі і масу цікавих туроб'єктом, серед яких перший в Греції оперний театр, історичний квартал Вапор, Музей археології та т. д.

Джерело

Все буде Україна