«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

А ЗНАЄТЕ ДЕ ЗАРАЗ ЛІКАРКА ЯКА ВІДМОВИЛАСЬ ЛІКУВАТИ ВОЇНА АТО, ЗА ТЕ ЩО ТОЙ “ВБИВAВ БРАТСЬКИЙ НАРОД”

Віталій Шабунін нагадав всім нам випадок коли лікарка онкогематологічного відділення Інституту раку Ганна Губарева відмовмлась надавати дпомогу воїну АТО, за те що той “вбивав братський народ”. Тоді ця історія набрала розголосу, лікаря звільнили. А от що далі було в цій історії, і розповів Шабунін:

“Cкандальну лікарку онкогематологічного відділення Інституту раку, яка відмовилася лікувати ветерана АТО через те, що “той вбивав братський народ”, після гучного звільнення поновили на роботі та навіть підвищили.

Тепер вона секретар Комісії з питань етики при національному Інституті раку, яка відповідає за погодження проведення клінічних випробувань.”- написав активіст.

“Директор Інституту, після того, як всі ЗМІ та в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун написали про звільнення лікарки, втиху не лише поновила її на посаді, а й зробила відповідальною за один з найприбутковіших напрямів – клінічні випробування в Інституті, — розповідає Устінова Олександра, член правління Центру протидії корупції. Це верх цинізму керівництва медичного закладу, яке обдурило всю Україну, щоб мати “свою” людину на мільйонних потоках”- повідомляє Центр протидії корупції.

Все буде Україна