«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Адвокат Леонід Маслов: Не уявляв, що Шустер – такий покидьок. Він за це ще заплатить, так само як Аваков..

Я скажу правду, но не всю ©

Часть 2/4

Пан Аваков збрехав про британську експертизу, про те, що Ріфмайстер жив неподалік місця злочину, про зв’язок з підривом опор в Криму, про тротіл в МОН-50, тощо. Він також збрехав про можливість точної ідентифікації особи по ході, цей метод є настільки неточним і мало науково обґрунтованим, що британці використовують його виключно як допоміжний доказ, про це я писав раніше.

Зараз про ще одну брехню. Ось вона (дивитися з 37:16)

Господин Антоненко… На этом видео, если вы видите, ОН немножко прихрамывает, он немножко тащит ножку… и.. нам стало известно, что за некоторое время до этой точки ИКС он сделал себе операцию на ноге… операцию по удалению вен по моему, если я не ошибаюсь… и это тянуло за собой определенные там … определенную так сказать … определенное подтягивание ноги … особенности да эксперт мне помогает…

Я залишу без коментарів те, як пан міністр хвацько ототожнив Антоненко з вбивцею «он на відео кульгає», хоча це вбивця на відео кульгає, а не Антоненко. Я залишу без коментарів те, що вбивця нібито прикидається п‘яним і потім не кульгає, я забуду про те, що пару його рухів – це кульгання не на ту ногу.

У захисту є свідчення, що

Антоненку зроблено операцію за 5 місяців до події з діагнозом Варикозна хвороба н/кінцівок. Недостатність клапанів ВПВ та перфорантних вен

ця операція зазвичай не викликає ніяких больових наслідків вже через декілька днів, і ніколи – вже через 2 місяці

є безсумнівні свідчення спеціаліста, що пан Антоненко не кульгав після операції

і, наостанок, якщо вбивця кульгав, яким чином його ходу співставили з еталонним відео Антоненка 2019 року, де не було зафіксовано ніяких особливостей, пов’язаних з операцією.

Тобто, з всього цього випливає:

Вбивця 2016 ходив не так, як Антоненко на еталонному відео 2019

Щоб цю відмінність пояснити згадали версію про операцію Антоненка за 5 місяців до вбивства (23.02.2016), однак це припущення виявилось хибним, оскільки лікуючий лікар каже про зворотнє.

В наступних серіях

3 Брехня про прінт на футболці

4 Брехня про «тєлєфон, которьій ніатвічал»

І підкреслюю – не уявляв, що Шустер – такий покидьок. Влаштував у себе в студії суд за участю лише обвинувачення, в якому в позасудовий спосіб відбувався розгляд доказів, які не були представлені в змагальній процедурі і тому не могли бути спростовані захистом, після чого ще оце голосування про обґрунтованість підозри. Він за це ще заплатить, так само як Аваков з Рувіними і Гандонами.

Все буде Україна