«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Агресивно ставляться": росіяни які переїхали з РФ в окупований Крим шоковані "прийомом"

У Криму корінні жителі агресивно ставляться до росіян і висловлюють вже у відкриту неприязнь до російських військових, яких багато кримчан гаряче підтримували в 2014 році під шалені крики оскаженілої юрби “Кримнаш”.

Такими подробицями в своєму Twitter поділився популярний блогер кримських бандерівець.

Патріоти також відзначають, що сьогодні на окупованому півострові все менше тих, хто хоче в РФ. І навпаки – багато прозріли, які мріють про Україну. І навіть в період проведення ЧС – 2018 на включеному півострові все частіше лунало “Слава Україні”.

Кримський бандерівець показав скрін одного з місцевих форумів, де кримчани обурювалися поведінкою російських вояків і їх, у порівнянні з простими громадянами, привілейованим становищем. У свою чергу, які переїхали з Росії до окупованого Крим шоковані таким “прийомом” і не розуміють, що відбувається, і за що до них таке зле ставлення

Більш того, жителі Криму налякані нарощуванням військової присутності на півострові і кажуть, що стали помічати велику кількість військових останнім часом.

“Море ФСБшників завезли + іхтамнети. А ті з собою сім’ї в*тні притягли. В Армянську і Красноперекопську аналогічно. Для них і будинки будують з дитячими садами, в медустановах без черг, а місцеві лапу с**ут”, – сказано в повідомленні .

“Уявляєте, як потім всіх цих барнаульских, Благовіщенських і му***ранських важко буде викидати з нашого українського Криму?” “На першому етапі, потрібно обнести парканами місця проживання військовослужбовців, щоб не зрозумій хто там не шлявся. На другому етапі – місця проживання місцевого населення”, – запропонували в Мереж

Джерело

Все буде Україна