«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Академія аграрних наук України віддає в оренду на 49 років китайцям 300 000 га чорноземів, по 20$ оренди в рік. Для її обробки приїде 30 000 китайських працівників і 400 інженерів

Сергій Чумак: Скоро в Україні.

Академія аграрних наук України віддає в оренду на 49 років китайцям 300 000 га чорноземів, по 20$ оренди в рік. Для її обробки приїде 30 000 китайських працівників і 400 інженерів.

Вчіть китайську

Читайте і поширюйте! Тепер без емоцій і паніки. Лише математика. за 1 150$ в оренду на 49 років = 23,4$ за оренду одного гектара в рік кращих українських земель віддають китайцям. Це Академія аграрних наук, яка є ЗБИТКОВОЮ!

1. Академія збиткова. як? вона ж повинна вчити аграріїв працювати з максимальними прибутками? Ми годуємо дармоїдів?

2. За 600 грн 1 га в рік!!!!

3. Китайцям! Врахуйте що їм в Китаї заборонено мати більше 1-ї дитина. Що їх на 1 паспорт може приїхати кілька. За ними обовязково приїде їхня мафія. І їх завозять сюди 30 400 особин. кожна особина привезе свою дружину/чоловіка. це в кожній області будуть цілі анклави, контрольовані китайцями.

4. 30 000 наших робочих місць!

5. мільйони тон сільгосп продукції, які пройдуть повз наших аграріїв! наші фермери почнуть банкротувати!

6. загалом буде віддано в оренду понад 300 000 га землі!!!

Весь цей план загарбання вже здійснюється черех Академію аграрних наук. Що це за люди? це комуняцьке проросійське середовще, зібране ще при кучмах-януковичах

Українці! Та за кілька років їх тут буде стільки, що вони вже будуть розповідати нам кому памятники ставити: Шевченку чи Мао Дзедуну.

Саме проти цих планів і встала УНА-УНСО на борню з калетниками-медведчуками! І Організація вважає що потрібно всім патріотам підтримувати ті громади, які встали на захист своїх земель! Підписуйтесь на наші сторінки — будемо боротись спільно!

і це не вигадки! ось вам факти!

Через урізання фінансування Національної академії аграрних наук (НААН) України у державному бюджеті на 2018 рік, академія намагається збільшити доходи від непрофільної діяльності. Для підвищення рентабельності сільгоспвиробництва на своїх полях в обробці будуть використовувати китайські інтенсивні технології, впроваджувати які запрошені китайські фахівці. ….. Натомість – академія розрахується за консалтингові послуги шляхом передачі частини належить їй, земельного фонду (по оцінці 1 га 1 150 доларів) у користування китайської корпорації строком на 49 років за договором емфітевзису.

Для розгортання сучасних аграрних виробництв буде залучено 400 агроінженеров та 30 000 робітників з Китаю.

Як заявив президент НААН – даний договір є взаємновигідним та допоможе збільшити обсяги виробництва продукції сільськогосподарського сектора України……

Джерело

Все буде Україна