«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Акція протесту біля ГПУ врятувала людину від мученицькoї смеpті в Росії

Акція протесту біля ГПУ врятувала людину від мученицької смерті в Росії

З Миколаївського слідчого ізолятора завдяки протестам громадськості проти екстардиції в Росію добровольців іноземного походження звільнили чеченця Мовлу Тімарова, який очікував екстрадиції в Росію.

На початку літа 2018 року Мовла Тімаров був затриманий СБУ, після чого була розпочата процедура його екстрадиції. ЖАХ!!! Підставою арешту і підготовкою до процедури екстрадиції Мовли Тімарова стало рішення суду міста Грозний.

А що там за суди – ми всі дуже добре знаємо, бо спостерігали за судилищами над нашими патріотами – і Миколою Карпюком і Станіславом Клихом, яких незаконно звинуватили в участі в першій чеченській війні. У Росії Мовлу Тімарова звинувачують, нібито, в причетності до кримінальних злочинів, пов’язаних зі збутом наркотиків.

У 2012 році Грозненський районний суд Чеченської Республіки заочно заарештував Тімарова і його оголосили в розшук через Інтерпол. Сам він заперечує свою провину і стверджує, що в Росії його переслідують через опозиційних політичних поглядів.

З 2015 року Мовла Тімаров у складі батальйону Шейха Мансура воював на Донбасі проти російських окупантів. Три місяці тому Мовлу Тімарова за рішенням Ленінського суду Миколаєва взяли під арешт за екстрадиційного запитом Росії.

Скажіть! Як можна розцінювати інакше, як співробітництво з орогом дії СБУ, ГПУ і суддів?

 

Все буде Україна