«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Аліна Боднар : Капець. Ця бл*діна Кожара, сьогодні в суді збрехав під присягою.

На своїй сторінці в Фейсбук Аліна Боднар зробила допис.  Вона  менеджер з комунікацій ГО «Східноукраїнського  центру  громадських ініціатив». Займається темою порушень прав людини, скоєних під час збройного конфлікту на Донбасі. Досліджує, зокрема, ситуацію із незаконними місцями несвободи, гендерним насильством у зоні конфлікту, залученням неповнолітніх до збройних формувань.

Справа_30_листопада Ця бл*діна, екс-міністр закордонних справ при Янику — Леонід КОЖАРА, сьогодні в суді збрехав під присягою. Він дав “свідчення”, що “студентів і молоді на Майдані 30-го листопада не було, а були люди середнього віку у балаклавах, які напали на комунальників, які завезли Йолку на Майдан і на мєнтів. Тому мєнти викликали на підмогу беркутівців”

Ліза Жарікова, Віталій Кузьменко, Roman Ratushnyy, Даша Корнієнко, щоб ви знали: або вас там не було, або ви “люди середнього віку у балаклавах”, які напали на нещасних мєнтів.

Капець.

Нагадаємо

Силовий розгін мирного протесту на Майдані Незалежності у Києві — незаконна акція силових відомств України, проведена силами спецпідрозділів «Беркуту» вночі 30 листопада 2013 року з метою очищення площі від учасників стихійного протесту, відомого як Євромайдан.

Протести розпочалися 21 листопада 2013 року як реакція на рішення Кабінету Міністрів України про призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Протестувальники безперервно перебували на Майдані, при чому їхня кількість змінювалася. Станом на ніч 30 листопада, коли відбулася акція силовиків, на площі залишалося бл. 400 протестувальників, переважно студентів. Внаслідок дій «Беркуту» постраждали щонайменше 79 осіб. Акція набула широкого розголосу й осуду з боку великої частини суспільства (зокрема, правозахисників).

Події 30 листопада стали переломним моментом в українських протестах кінця 2013 року, змістивши акцент протестів із проєвропейського на антиурядовий, а також додавши їм масовості.

Все буде Україна