«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Alyona Alyona розповіла за що їх оштрафували на Євробаченні! Воно було того варте!

Щоб вдягнути футболки із написом Free Azovstal Defenders, українська делегація приховала їх під іншим одягом

Організатори «Євробачення-2024» оштрафували представників української делегації за те, що вони вдягнули футболки з надписом Free Azovstal Defenders під час фіналу пісенного конкурсу. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила 14 травня реперка та конкурсантка «Євробачення» alyona alyona.

Представниця України повідомила, що під час конкурсу охорона перевіряла весь одяг делегацій та співаків, оскільки у шоу заборонено показувати будь-які надписи та бренди. В разі виявлення заборонених надписів учасників «Євробачення» просили зняти одяг із ним чи заклеїти текст чорним скотчем.

«Перед входом у залу наша команда вдягла футболки під свої інші футболки та кофти і змогли пройти з ними в грінрум. Ми знали, що коли будуть показувати повтори виступів всіх артистів, то будуть показувати і саму делегацію. Тому коли до нас підійшла камера, наша команда швидко розкрилася і показали наш заклик на весь світ», – розповіла реперка.

Українська делегація у футболках Free Azovstal Defenders під час «Євробачення»

За словами alyona alyona, українська команда дуже ризикувала, проте їй все ж вдалося показати надпис Free Azovstal Defenders. За порушення правил «Євробачення» українська делегація отримала фінансовий штраф. Водночас скільки саме грошей заплатили українські представники, реперка не уточнила.

 

Все буде Україна