«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Американка стала суперзіркою Instagram завдяки приголомшливій зовнішності у свої 44 роки

Жінка виглядає набагато молодше свого віку.

Мешканка США Джолін Діаз прославилася на просторах соцмереж, а все завдяки її приголомшливому зовнішньому вигляду, інформує Ukr.Media.

Дівчина почала публікувати свої фото в мережі і відразу ж привернула увагу користувачів. Люди обговорювали кадри і захоплювалися красою Джолін Діаз, проте далі їх чекав несподіваний сюрприз. Під час спілкування з фоловерами героїня історії зізналася, що їй насправді далеко не 20 років, як всі вважали.

Виявилося, що американці вже 44 роки і у неї є дочка, з якою її вічно плутають. Зрозуміло, такі новини викликали масу питань, але найбільше юзери хотіли дізнатися секрет молодості жінки. За словами Джолін, вона не вживає алкоголь, займається спортом і слідує збалансованій дієті, завдяки якій зберігає стрункість.

Крім того, Діаз два рази в день вмиває обличчя і постійно користується косметичними засобами із захистом від ультрафіолетових променів. Героїня прославилася в Instagram, а її число шанувальників продовжує зростати, адже на сторінку жінки вже підписано понад 587 тисяч осіб.

Все буде Україна