«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Американці чхати хотіли на якісь там погрози, натяки ..Сьогодні американський стратегічний розвідувальний БПЛА RQ-4B Global Hawk здійснив політ у берегів тимчасово окупованого Росією Криму!

ХАРОШ! ТАК І ТРЕБА!

Поки сьогодні, 21.04.2021, Х.йло щось там бліяло про «краснвсе линии, которые мы сами будем определять» – Американський стратегічний розвідувальний БПЛА RQ-4B Global Hawk здійснив політ у берегів тимчасово окупованого Росією Криму!

І не просто біля берегів, а в зоні, яку росіяни незаконно закрили для польотів через «навчання» своїх флотів! Це видно зі скріна з сайту «Флайтрадар».

Себто, американці ЧХАТИ хотіли на якісь там погрози, натяки та пафос з боку божевільного карлика, тим більше що давній доконаний факт говорить прямо: «РФ розуміє ВИКЛЮЧНО мову сили і зупиняється тільки там, де отримує по зубах».

Власне, цю аксіому давно варто засвоїти нашій владі. Будь-якій. Тоді можна розраховувати не на сумнівні та неефективні домовленості, яких РФ ніколи не дотримується, а на нашу перемогу.

А завершу я так: окрім американського БПЛА, сьогодні ж, біля Кримського узбережжя буди помічені стратегічний розвідувальний літак RC-135 Rivet Joint та патрульный протичовновий літак P-8 Poseidon ВПС США, а також літак дального радіолокаційного виявлення E-3F Sentry ВПС Франції.

«Мы сами будем определять»… Х.йлига

Назар Приходько

Все буде Україна