«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Аналітик Atlantic Council: “Москві не варто поспішати відкривати шампанське в разі перемоги Зеленського. І ось чому…”

Аналітик Пітер Дікінсон стверджує, що Москві не варто поспішати відкривати шампанське в разі, якщо перемогу на президентських виборах в Україні отримає Володимир Зеленський. За словами наукового співробітника Atlantic Council, публічні позиції фаворита президентських перегонів практично не відрізняються від позицій нинішнього глави держави, пише Дікінсон.

На думку Пітера Дикенсон, Росії не варто радіти в разі, якщо переможцем другого туру виборів в Україні стане Володимир Зеленський. Можливо, фаворит президентських перегонів дійсно ближче до Кремля в культурному аспекті, ніж Петро Порошенко. Однак публічні позиції Володимира Зеленського з основних питань практично не відрізняються від позицій нинішнього Президента України. Тому з великою часткою ймовірності вже сьогодні можна стверджувати, що навіть у разі зміни голови держави країна і далі буде віддалятися від сфери впливу РФ.

Втім, сьогодні складно сказати, як саме будь-який кандидат в Президенти міг би повернути Україну під крило Москви. Війна, розпочата Володимиром Путіним, знищила міф про братерство слов’янських народів. Крім того, через це більшість українських громадян дистанціювалися від Росії. Москва втратила ефективні культурні, соціальні та економічні важелі, за допомогою яких можна було б відновити свій авторитет.

Рекомендуємо до перегляду: Коли в країні йде війна, не варто перетворювати політику в цирк, – Ярош

Пише - startko.co.ua

Все буде Україна