«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Анатолій Гриценко: “Шкода, що в студії не було поліграфа, який би зафіксував фальшивість “правильних” слів Порошенка.”.

Бумеранг. Порошенко правильно сказав на Плюсах: не повинен прокурор виходити за межі Закону і прокурорської етики, не повинен перетворюватися на політика, не повинен публічно звинувачувати одного кандидата на користь іншого. Але – шкода, що в студії не було поліграфа, який би зафіксував фальшивість “правильних” слів Порошенка.

Адже це за його наказом (так само!) під час виборів (так само!) прокурори, і не просто прокурори – у 2014му Головний військовий прокурор, а у 2019му Генеральний прокурор України – робили те саме, тільки не епізодично як зараз Кулик, а систематично, планово і в гігантських масштабах!

Генпрокурор Луценко виходив на прес-конференції, в студії телеканалів багатократно – і поливав брудом, абсолютно безпідставно, без порушення жодної справи, без жодного навіть виклику на допити – кандидата Гриценка на користь кандидата Порошенка.

А потім штаб Порошенка тиражував усю цю прокурорську брехню мільйонними накладами газет, тисячами годин центральних і регіональних ефірів, масованою кампанією брехні в Інтернеті – і на все це Порошенко викинув десятки мільйонів доларів, напевно не своїх – наших з Вами.

Що посієш, те й пожнеш – зараз кандидат Порошенко пожинає плоди гнилої прокурорської системи, фальш і гнилість у яку (замість реформування після Майдану) привніс президент Порошенко, зі своїм бездипломним кумом-балаболкою. Бумеранг…

Bottom-line: Щоб такого більше ніколи не було, ні з прокурорами, ні СБУшниками, щоби мільйони громадян почувалися захищеними Законом – я й запропонував глибоку реформу цих структур і представив своїх кандидатів Віктора Трепака і Давіда Сакварелідзе, спроможних це зробити.

За матеріалами Анатолій Гриценко

Пише - startko.co.ua

Все буде Україна