«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Арбітр буде Юля! Зеленський вuклав нове відео з вимогами чuм здійняв справжній фypоp в мережі

Кандидат сказав, що прийняв “безглузді вибачення” Порошенко і згоден на дебати Кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що згоден на участь в дебатах з Петром Порошенко і запропонував в якості “арбітра і ведучого” запросити Юлію Тимошенко . Відповідне відео розміщено в Facebook штабу Зеленського.

Він сказав, що прийняв “безглузді вибачення” Порошенко і згоден на дебати.

“Для уникнення провокацій, адміністративного тиску ми пропонуємо призначити окремого незалежного арбітра і ведучого для проведення дебатів”, – сказав Зеленський.

Кандидат звернувся до Тимошенко з питанням, чи може вона стати “гарантом чесних правил і рівних можливостей на дебатах”.

В кінці Зеленський знову вставив фразу про те, що чекає на відповідь протягом 24 годин.

Раніше Порошенко  викликав  Зеленського на дебати. У його штабі заявили, що не бачать в цьому сенсу. Однак через кілька днів Зеленський  покликав  главу держави на НСК Олімпійський, поставивши кілька скандальних умов, в числі яких здача медичних аналізів на алкоголізм і наркоманію. Порошенко, заявивши, що дебати – це не шоу, погодився.

Сьогодні Порошенко   заявив , що чекає завтра суперника в стадіон медпункті для здачі аналізів. Однак Зеленський відмовився здавати аналізи в медпункті на Олімпійському і хоче зробити це в клініці  Eurolab

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна