«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Аваков, Тимошенко, Порошенко... АвтоКрАЗ, ХТЗ, FOZZY Group: Росія ввела санкції проти України. Хто у списку.

У список потрапили 322 фізичних особи та 68 юридичних осіб

Прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв підписав постанову про введення санкцій відносно України. Згідно з документом, опублікованим на сайті російського уряду, санкції передбачають блокування безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії, а також заборона на виведення капіталу за межі Росії.

У список потрапили 322 фізичних особи та 68 юридичних осіб. Серед фізосіб: Арсен Аваков, Арсеній Яценюк, Дмитро Ярош, Олег Тягнибок, Олександр Турчинов, Юлія Тимошенко, Олексій Порошенко, Андрій Парубій, Юрій Луценко, Віктор Чумак, Андрій Коболєв, Володимир Омелян, Андрій Білецький, Олег Ляшко, Сергій Власенко, Костянтин Жеваго , Костянтин Григоришин, Віктор Пінчук, Галина та Олександр Гереги, Євген Гелер, Андрій Веревський, Геннадій Боголюбов, Сергій і Олександр Буряки, Леонід Черновецький, Олександр Ярославський та інші.

Серед юридичних осіб в списку санкцій: АвтоКрАЗ, Черкаський Азот, Банк Кредит Дніпро, Валки-Ільменіт, СхідГЗК, Дніпроазот, Концерн Галнафтогаз, Миронівський хлібопродукт, Нібулон, Укрспирт, ХТЗ, FOZZY Group, Кернел та інші.

22 жовтня президент Росії Володимир Путін підписав указ про введення нових “спеціальних економічних заходів” проти України.

Раніше Медведєв говорив, що санкції торкнуться тільки тих компаній і громадян України, що “завдають шкоди інтересам Росії, здійснюють дії, спрямовані на заподіяння шкоди державі”.

Україна ввела санкції проти кількох десятків росіян через окупацію Криму в квітні 2014 року. Станом на травень цього року, в цей список були включені 1 748 фізичних та 756 юридичних осіб Росії.

Джерело

Все буде Україна