«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Аж морду перекосило. Так Скабееву давно не опускали": мережі гудять після вчорашнього провалу роспропаганди

Вечір в ПАРЄ для кремлівської журналістки Ольги Скабеевої видався досить складним. Пропагандистка не тільки не змогла взяти коментар у Борислава Берези, але і нарвалася на гідну відповідь української делегації. Кремлівська журналістка спробувала почути думку нардепа Борислава Берези з приводу голосування про повернення Росії в ПАРЄ, однак Скабееву оточили представники України і дружно заспівали гімн.

Пропагандистка щосили намагалася не втратити обличчя, проте швидко “здулася” і виглядала розлючено. Користувачів Мережі повеселив провал шанувальниці Путіна: відео набрало безліч переглядів і зібрало врожай троллінгу Скабеевой в коментарях від українців: “Не прокатила чергова брехня самого чесного імперського каналу світу” Росія 1 “”;

“Так Скабееву давно не опускали! Слава Україні!”;

“Гідна відповідь”;

“Нарешті опустили Скабееву – аж морду перекосило!”;

“Добре співають! Сподіваюся, на зомбоТВ був прямий ефір?”

І дійсно треба зазначити що вчора увесь вечер палало на КремльТБ, ведучі та “фахивці” різного роду на російських телеканалах розпинались не підбираючі слів, називали фашистами та бандерівцями, людьми що продались америці, особами які ненавидять все російське не тільки українських представників в ПАРЕ а й українську владу.

Це може означати лише одне, зачіпили ватанів та влучили у саме серце.

Джерело

Все буде Україна