«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Бабченко: У мене абсолютне відчуття, що вчора Україну від катастрофи врятували дві тисячі людей на Банковій, які “впpaвили їм мiзки” і змусили переглянути своє рішення.

У мене абсолютне відчуття, що вчора Україна від катастрофи врятували дві тисячі людей на Банковій. Саме завдяки їм ті домовленості з Сурковим, які були узгоджені заздалегідь, про що говорить Аваков, і не відбулися. Якби не ці люди, ситуація була б набагато гірше. Стратегія чарівного пенделя працює.

Ну що ж. Катастрофи вчора, слава богу, не відбулося.

Перемоги теж ніякої, тут lose-lose ситуація, але хоча б на якийсь час – як мінімум до наступної зустрічі, а швидше за все, ще на пару років, поки Росія зайнята реформою армії, Білоруссю і Північним потоком – час знову виграно.


 
За теперішніх часів непоганий результат.

Якщо, звичайно, дурні не почнуть на повному серйозі проштовхувати цю формулу Штайнмаєра до Конституції.

Тепер з чистим серцем можна і сказати:

Добрий вечір.

Російська делегація на нормандському саміті вимагала подальшого розведення військ, причому вела себе “емоційно, але некомпетентно”. Про це розповів член української делегації, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

“Куди розводити? У Мар’їнці? Де кожен метр политий кров’ю. І відведення означає здачу наших позицій на кілометри. Або в Широкіно, де ми стали так, щоб Маріуполь захистити? Це дурниця. Ми ясно дали зрозуміти, гуманітарні коридори – добре”, – сказав він.

“У пана Суркова здали нерви, він там папер кинув на стіл і кричав:” Ми так нє договарівалісь”, – додав глава МВС.

Чудово. Тобто, гiвнюки заздалегідь все ж домовилися все розвести, але дві тисячі осіб вночі на Банковій вправили їм мізки і змусили переглянути своє рішення. А так-то, якби не намети перед OП, і все розвели б і в Мар’їнці та в Широкино, і Сурков був би задоволений виконанням домовленостей і посміхався.

Охр*ти, звичайно.

За матеріалами Аркадий Бабченко

Все буде Україна