«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Бабин: Росія терміново готується до створення «ХНР»

Російські окупанти проводять термінову очистку русла Північно-Кримського каналу. Ймовірно, найближчим часом відбудеться напад на Херсонську область. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив колишній постійний представник президента України в АР Крим Борис Бабин.

 

вода в крим

 

Він зазначив, що тривожні новини надійшли йому з Перекопу. За його відомостями, загарбниками поставлена ​​задача завершити підготовку каналу до 24 червня. В цей день в Москві запланований військовий парад.

 

 

«Щось мені підказує що сам парад в руслі проводити не будуть, але може бути щось інше.
Поки у нас з ворогом «мир і єрмак» », - написав він.

 

Він звернувся до місцевих патріотів із закликом бути готовими до будь-якого розвитку подій, попередивши, що літо буде гарячим.

 

«Крім нас самих ми нікому не потрібні. І коли почнеться «гуманітарна евакуація» і «розведення військ» слід мати біля себе сім'ї і все цінне », - додав він.

 

 

Описуючи ймовірні в майбутньому події, Бабин припустив, що хтось буде «звично бігти», хтось вивішувати триколори. Але українським патріотам потрібно «робити своє», оскільки в першу чергу в «ХНР» стануть зачищати «бандерівський елемент».

 

Північно-Кримський канал не придатний до використання, оскільки окупанти розікрали насоси та більшість металевих елементів (крани, помпи, труби, вентелі), а русло за везводні роки піддалось ерозії. Росія не буде просто так ремонтувати канал. Або є домовленість із владою України про подачу води (що мало ймовірно), або ж Росія використає техногенну катастрофу, яку вона ж і створила та розпочне збройну агресію. 

Все буде Україна