«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Байден готує призначення людини, яка назавжди зупинить "Північний потік 2": ЗМІ дізналися, як вона пов'язана з Україною.

В адміністрації Байдена готуються призначити людину, яка назавжди зупинить "Північний потік - 2".  Повідомляється, що він раніше був пов'язаний з Україною.

Вчора, 7 квітня, джерела повідомили, що в адміністрації Байдена готуються призначити людину, яка назавжди зупинить "Північний потік - 2".  Повідомляється, що він раніше був пов'язаний з Україною і працював в НАК "Нафтогаз України".  Відзначається, що саме цей чиновник зупинить російський проект.

Про це повідомляється  з посиланням на politico.

Відзначається, що Байден готується призначити спецпредставника по "Північному потоку 2" Амоса Хокстейна.

Він раніше був директором наглядової ради НАК "Нафтогаз України" і добре знайомий з проектом Росії.

Підкреслюється, що на тлі завершення проекту адміністрація Байдена посилила тиск на РФ і готує Хокстейна до того, щоб він дипломатичними і недипломатичними методами переконав Європу відмовитися від газопроводу.

Раніше Андрій Коболєв в інтерв'ю російському виданню "Теперішній час" запевнив, що зупинити проект може тільки нова сильна хвиля санкцій.  При цьому він пояснив, що нові обмеження вже схвалені палатою представників і сенатом США.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна