«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Барських: Тіматі не вистачить яєць, щоб сказати правду. Вся Україна усіяна трупами

Популярний український артист Макс Барських, який неодноразово виступав у Росії, після повномасштабного воєнного вторгнення РФ в Україну заявив, що готовий пожертвувати своєю кар'єрою та відмовитися від концертів у країні-агресорі. Також музикант звинуватив у боягузтві репера Тіматі, який пригрозив своєму колезі через "образи" російського народу. Українець повідомив, що не збирається вступати до "шоу-бізнесових війн".

Про це він розповів в інтерв'ю на опозиційному YouTube-каналі Олексія Навального. Він зізнався, що з 24 лютого на нього в соцмережах обрушилася велика кількість критики та ненависті з боку російських слухачів, яким не сподобався контент на підтримку України.

"Коли я спробував звернутися до російських зірок, то артисти, які раніше називали мене своїм другом, вирішили за краще відмовчатися... Мої відео розлетілися по всій Росії і на мене обрушився океан хейту. Підключилися боти з пропагандистськими коментарями про "де ви були 8 років, коли Донбас бомбили?". На своїй сторінці я звертався і звертаюся до тих людей, у яких промитий мозок і проявляється почуття ненависті. Яка може бути ненависть, якщо це в нас стріляють ракетами та українські люди вмирають", – висловився артист.

Конфлікт з Тіматі, який, до речі, ніяк не прокоментував війну в Україні, на думку Макса, зараз не заслуговує на його увагу. Виконавець хітів "Тумани" та "Подруга ночь" упевнений, що репер все одно не визнає правду про жорстокі дії своїх співвітчизників, оскільки боїться протистояти диктаторській політиці Путіна.

"Ми всі розуміємо, з ким він дружить і перед ким у нього, напевно, є зобов'язання. Тому у нього не вистачить яєць, щоб сказати правду. Не хочу витрачати час на якісь відповіді йому, бо це вже не шоу-бізнес. Піаритися і виходити на шоу-бізнесові війни я не маю жодного інтересу", – прокоментував Барських.

Співак не впевнений, що колись зможе пробачити Росії, тому відмова деяких музичних каналів РФ від співпраці з ним його не налякала.

"Я готовий пожертвувати всією своєю кар'єрою в ім'я України та щоб врятувати людей тут. Мені наплювати, якщо я стану ізгоєм у Росії, заради Бога. Вся Україна усіяна трупами. Так багато міст та історій зруйновано, вбито сім'ї, мирні жителі. І це зроблено настільки варварським способом, що я не знаю, чи зможу колись пробачити ці дії", – заявив вокаліст.

Все буде Україна