«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Батько змусив дочку йти 8 км до школи пішки, а сам їхав ззаду на машині

Ми навіть знаємо, про що ця дівчинка через двадцять років розповість своєму психоаналітику.

Метт Кокс, житель містечка Свантон, Огайо, виклав у «Фейсбук» відео, на якому він їде в автомобілі, а поруч по дорозі йде його 10-річна дочка, інформує UkrMedia.

Чоловік написав, що змусив дівчинку йти 8 км до школи пішки. Всього за одну ніч відео набрало більше 15 мільйонів переглядів і майже 200 тисяч лайків. Багато читачів підтримали Метта і в коментарях написали, що він чинить абсолютно правильно.

Але не поспішайте обурюватися драконовими виховними методами, прийнятими в США!

Як написав Метт у коментарі до відео, його десятирічну дочку Кірстен покарали в школі, заборонивши їй три дні їздити в шкільному автобусі. Причиною стало те, що дівчинка знущалася над однокласниками, причому вже не в перший раз. Дізнавшись про це, батько вирішив, що дочка краще засвоїть урок, якщо дійде до школи пішки, а не доїде автомобілем з батьками.

Зрозуміло, спочатку Кірстен була дуже зла і на батька, і на вчителів у школі, але в підсумку вони з батьком все-таки поговорили, і вона пообіцяла, що більше не буде ображати однокласників.

Спочатку Метт Кокс виклав відео тільки для друзів і членів родини, але один з його приятелів порадив йому опублікувати ролик в загальному доступі. Зрозуміло, відео дуже швидко стало вірусним, про Метта написали навіть місцеві новинні портали, присвоївши йому звання «батька року».

Все буде Україна