«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Береза : Це бомба. Лана Зеркаль жорстоко вжарила офіс Президента . І тепер у мене ще більші побоювання

На своїй сторінці в Фейсбук Борислав Береза зробив допис. Пубдікуємо мовою оригіналу. Орфографію та синтаксис збережено :

Это бомба. Это даже больше чем бомба. Лана Зеркаль жестко вжарила офис президента за ложь и интриги. И это реальная информационная бомба, которая показывает убогость советников Зеленского по международной политике, которые не дипломаты, а дилетанты. Такие выводы можно сделать после прочтения этой статьи. И теперь у меня еще большие опасения перед поездкой Зеленского в Париж.

Україна знала, що допомога заморожується в липні, повідомляє екс-чиновник у Києві

Уряд України дізнався про заморожування військової допомоги під час кампанії тиску адміністрації Трампа – і намагався уникнути оприлюднення цих знань, заявив екс-заступник міністра закордонних справ.

КИЇВ, Україна – На посаді заступника міністра закордонних справ Олени Зеркаль було завданням читати вступні дипломатичні документи від посольств усього світу. Один із Вашингтона потрапив на очі ще в липні, вона нагадала: У ній сказано, що адміністрація Трампа заморозила військову допомогу Україні.

“Ми мали цю інформацію”, – сказала пані Зеркаль в інтерв’ю. “Було визначено, що були деякі питання”. Час, коли Україна дізналася про затримку військової допомоги, є критичним питанням під час слухань Конгресу щодо імпічменту. Демократи намагаються побудувати справу, на яку президент Трамп тиснув на президента Володимира Зеленського, відмовившись від допомоги та засідання Білого дому – водночас він наполягав на публічному оголошенні, що Україна буде розслідувати своїх політичних конкурентів.

Пан Трамп та його союзники також зробили питання про терміни частиною його захисту. Як українські чиновники могли відчути тиск заморозки допомоги, вони запитують, якби вони не знали про це, коли Білий дім підштовхував їх до розслідування віце-президента Джозефа Р. Байдена-молодшого, одного з найбільших претендентів містера Трампа у 2020 році Американські президентські вибори?

Все буде Україна