«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Без кордонів: Україна отримала ще один безвіз

Документом передбачений безвізовий в'їзд і виїзд громадян України в Антигуа і Барбуда на термін до 90 днів

29 червня набула чинності угода між Україною та Антигуа і Барбуда про скасування візових вимог. Вона була підписана між урядами країн 5 лютого 2018 року. Документом передбачений безвізовий в'їзд і виїзд громадян України в Антигуа і Барбуда на термін до 90 днів протягом 180 днів.

"Громадяни України, які мають намір в'їхати на територію Антигуа і Барбуда на строк, що перевищує 90 днів, незалежно від мети поїздки, отримують візу у найближчому дипломатичному представництві або консульській установі Антигуа і Барбуда перед в'їздом на її територію", - розповіли в Департаменті консульської служби МЗС.

Нагадаємо, що Антигуа і Барбуда - держава на островах Антигуа, Барбуда і Редонда в групі Малих Антильських островів у східній частині Карибського моря. Столиця і головний порт - Сент-Джонс. Площа - 442,6 км2, населення - 83,5 тис. З 1981 р. незалежну державу. Член Співдружності, Організації американських держав. Глава держави - монарх Великобританії Єлизавета II, представлена генерал-губернатором.

Все буде Україна