«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Без офіціозу: Новий вихід Олени Зеленської викликав бурхливе захоnлення в українців (ФОТО)

Після останніх появ Олени Зеленської у Мережі почався ажіотаж: усі обговорюють стиль нової першої леді України.

20 травня у Верховній Раді відбулася інавгурація Володимира Зеленського і саме з цього моменту Україна офіційно отримала нового молодого президента і неймовірної краси першу леді. Того дня Олена Зеленська прийшла підтримати чоловіка в образі від вітчизняного бренду і вибрала білий костюм від українського дизайнера Артема Климчука.

Джерело

Одразу ж після інавгурації образ Олени почали порівнювати з першою леді США Меланією Трамп. На перший погляд образи першої леді Америки і Олени сильно схожі: обидві вибирають класичне поєднання сукні-міді, туфель-човників і жакета і, здавалося, так буде завжди, але подальші появи подружжя Зеленських говорить про те, що Олена все ж вибирає свій індивідуальний стиль.

Нещодавно перша леді України і новий президент з’явилися на зйомках шоу “Ліга сміху” студії “Квартал 95”, засновником і провідним якого раніше був Зеленський. Пізніше на особистій сторінці в Instagram Олени були опубліковані знімки, на яких дружина президента зображена у звичайній білій футболці, доповненій чорним приталеним жакетом з безліччю брошок і значків.

Укладка першої леді України так само була повсякденною у вигляді недбалих локонів зібраних ззаду, а натуральний макіяж з акцентом на очі завершив її стильний молодіжний образ.

Користувачі Мережі дуже бурхливо відреагували на знімки: багато хто з них у коментарях відзначили, що перша пара України виглядає дуже яскраво і щиро, всім сподобалося, що “президент і перша леді перебувають з народом”.

“Перша пара України разом з усіма. І без зайвого пафосу, без надутого офіціозу”, – писали фанати.

Далі перша леді разом з чоловіком відвідала відкриття ХІ спортивно-теpaпевтичного табору Міжнародної антинapкoтичної асоціації (МАА), де так само з’явилися у повсякденному одязі: Олена в блакитних джинсах і білій блузі, Володимир – в темних штанах, доповнених білою футболкою і сорочкою з деніму.

Що стосується стилю, то за першим виходом Олени можна зробити висновок, що дружина президента, буде віддавати перевагу молодіжним образам, які будуть поєднувати з модними трендами сезону. Судячи з усього, на нас чекає цікаве видовище.


 

Все буде Україна