«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Без їжі, без води, просиділа в очікуванні прокурорів, а в цей час зелені слуги веселилися на корпоративі.

На своїй сторінці в Фейсбук Kviatkovskyi Viktor написав допис. Публікуємо мовою оригіналу. Орфографію та синтаксис збережено:

З 10 ранку до майже 18 вечора, в апеляційному суді, без їжі, без води, просиділа в очікуванні прокурорів звинувачена на всю країну, президентом, міністром МВС, генпрокурором, тільки по не прямим підозрам, а в цей час зелені слуги веселилися на корпоративі.
Два міра – два Шапіро

«У п’ятницю, 20 грудня, в одному з найдорожчих ресторанів Києва” сні “на території міжнародного конференц-центру” Парковий “пройшов новорічний корпоратив партії” Слуга народу “, який відвідали президент Володимир Зеленський, керівник його Офісу Андрій Богдан, прем’єр Олексій Гончарук і інші міністри уряду. Вхідний квиток на захід коштував 2500 гривень. Гостей розважали співачки Тіна Кароль і Jerry Heil, провідною була Катерина Осадча. У ресторані народним обранцям подавали гарячі страви вартістю 1850 гривень і віскі по 35000 грн за пляшку ». Наші «солодкі й улюблені», ну хоч відпочили по-людськи, ну не економити ж на корпоративі

Все буде Україна