«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Безхатько знайшов на смітнику документи і направлення на важливу операцію.А потім як в кіно…

Ніхто і задуматися не міг, що таке може статися не тільки в кіно, але і в реальному житті.

Історія зі щасливим кінцем сталася в Челябінську. Про незвичайний випадок розповіли волонтери, які годують і лікують безхатьків в Челябінську.

Як повідомив Євген Косовських, один із жебраків розповів, що знайшов на смітнику пакет документів на ім’я 18-річного хлопця. Серед паперів виявилися медичні довідки і направлення на операцію на серці.

«Кирило, наш постійний” клієнт “, знайшов в сміттєвому баку папку з документами, які належать 18-річному юнакові: паспорт, страховий поліс, виписки аналізів і напрямок на планову операцію на серці, – повідомив Євген Косовських, – за адресою прописки Кирило поніс документи господареві. На порозі зустріла нашого безхатька мама юнака. Коли він їй показав папку з документами, мама була шокована».

Як виявилося, юнака пограбували на вулиці, вкрали гроші, телефон і сумку з документами. Від документів грабіжники позбулися, викинувши в сміттєвий бак.

«В сім’ї почалася паніка, адже операція зривалася: без документів її могли перенести на багато місяців. Та й додаткові витрати по відновленню документів чималі, – каже Євген Косовських, – а тут наш друг в брудній куртці, рваних штанях з казково добрими очима і посмішкою стоїть на сходовій клітці і простягає папку з документами ».

«Мама почала скидати в пакет все, що було під рукою, – заморожені пельмені, смажені котлети зі сковороди, гроші, що були в гаманці. Сказала, що, якщо потрібно ще грошей, вона може позичити у сусідки. Але Кирило її заспокоїв, подякував за подарунок і тихо пішов ».

У Челябінську працює група волонтерів, яка годує безхатьок і надає їм медичну допомогу. Активісти проводять регулярні рейди на вулицях міста.

Джерело

Все буде Україна