«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Бійці ВСУ встановили прапор України в бліндажі "ДНР": у бойовиків стався переполох

Бійці Збройних сил України влаштували переполох в рядах бойовиків "ДНР": вони підкралися до бліндажа ворога і повісили український прапор.

 Відео з коментарем на цю тему з'явилося на сторінці в facebook. глави військово-цивільної адміністрації селища Зайцеве Володимира Веселкина.

Image

На кадрах невідомий чоловік, який явно симпатизує окупантам, розповідає про те, як все було.  Відзначається, що це сталося в районі окупованої Горлівки: бойовики спробували провести розвідку боєм, але у них це не вийшло.

 У той же час група українських розвідників, як зазначає чоловік, непомітно пробрався на позиції бойовиків і встановила над бліндажем прапор України.

 "Пацани дуже засмучені. У нас був бій, (бійці ВСУ - ред.) Взяли в полон нашого хлопця. Наші пішли в розвідку боєм, поклали наших пацанів. Потім наші стояли на бліндажі, все, наступ. Кажуть:" Уяви собі, вранці  відкриваємо очі, сонце піднімається, а на позиціях український прапор!  У них на позиціях його пов'язали Взагалі ніхто не спав, ні гранату не закинув в бліндаж, ні фіга! "- заявив прихильник бойовиків.

 За його словами, ті, хто повісив український прапор на позиціях бойовиків, є "дуже крутими пацанами".  Тим часом, в коментарях до даного відео користувачі висміяли цю людину.  Більш того, в Мережі не з'явилося відео того, як згадана вище група розвідників ЗСУ встановила прапор над бліндажем терористів.

За матеріалами dialog.ua

 

Все буде Україна