«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Бійцівський собака мало не розірвав перехожого: кияни бояться виходити на вулицю (ФОТО)

В одному з районів Києва собака напав на перехожого і покусав йому ногу

У Києві американський стаффордширський тер'єр без намордника напав на перехожого і скалічив йому ногу. Про це потерпілий повідомив у групі в групі "Воскресенка + Райдужний" Facebook опублікувавши фотографію отриманих ним травм c численними укусами.

"Відбився від стаффа без намордника і повідка за "Форою" на Перова і Запорожця", - написав він.

Чоловік також опублікував фотографію травмованої ноги зі слідами від численних укусів.

В коментарях висловлюють свій жах від події і не соромляться у висловах в адресу господаря некерованої собаки. Частина радить домагатися виплати компенсації, а найбільш радикальні — пристрелити пса разом з його господарем.

"А якби це була дитина? А якщо вона скажена? Любите собак, тоді любіть і вигулювати їх на повідку і з намордником", "У мене син там часто гуляє з хлопцями...Вам якнайшвидшого одужання і дякую..за пост...пішла говорити з дитиною", "Собаку стріляти, обов'язково викликайте поліцію", "На господаря заяву в поліцію і прокуратуру (обов'язково). Тоді будуть дії у ментів", "Стріляти разом з господарями", "Шкода, що у нас немає закону. І від цього страждають люди. У нас знайому собака вкусила на вулиці, так господар собаки заплатив штраф їй 5000 €. Тому в Німеччині собаки на повідку і в намордниках"

"Страшніше людини звіра немає. Тварина не винна, що потрапило до безвідповідального морального виродка. Вірніше було б за допомогою правоохоронних органів вилучити пса і віддати в руки людям, здатним реабілітувати собаку і дати йому нормального господаря. Потерпілому - якнайшвидшого одужання і повного відновлення після таких жахливих травм", "От поясніть мені, навіщо люди заводять бійцівських собак з якими потім і самі не можуть впоратися фізично?! Це у них вавка в голові або комплекси якісь?!"

"При всій любові до собак, якщо накинулася на людину, значить небезпечна, і гадати, а може більше і не вкусить нікого це маячня, господаря повинні притягнути до відповідальності за порушення, а собаку ізолювати від людей. Мені страшно подумати, якби на місці дорослого чоловіка була жінка чи дитина. Це без шансів просто", — пишуть користувачі.

Джерело

Все буде Україна