«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Біль і злидні українських пенсіонерів показали одним фото

За його словами, рівень життя пенсіонерів настільки низький, що вони готові стояти в будь-яку погоду для того, "щоб вижити"

Відомий юрист Михайло Шнайдер опублікував на своїй сторінці в Facebook фотографію, яка наочно показує убогість українсько народу: черга пенсіонерів в кіоск, в якому хліб продають на кілька копійок дешевше.

"Це черга не за пенсією. Не в поліклініку. І навіть не за безкоштовними пайками. Це черга за хлібом. Щоранку я спостерігаю, як тридцять літніх людей стоять у величезній черзі в кіоск "Київхліб" поруч з моїм домом", - пише Шнайдер.

Він повідомив, що пенсіонери стоять у черзі "в спеку, дощ, сніг". За його словами, рівень життя пенсіонерів настільки низький, що вони готові стояти в будь-яку погоду для того, "щоб вижити".

"Стоять в будь-яку погоду. У спеку, холод, дощ і сніг. Стоять з погаслими очима. Згорбившись від холоду або спеки. Стоять для того, щоб заощадити кілька гривень на буханці хліба. Для того, щоб вижити. Так виглядають злидні", - пише він.

Також юрист підняв питання про те, що в таких чергах ми ніколи не побачимо "представників політичної "еліти" України".

"Як би я хотів побачити в цій черзі Порошенко, Гройсмана, Реву і інших представників політичної "еліти" України. Як би я хотів, щоб представники нашої влади відчули те, що відчувають ці старі. Відчули себе приниженими і нікому не потрібними. Але на превеликий жаль, вони ніколи не зрозуміють біль простих людей. В їх благополучному світі все прекрасно і чудово. Адже з вікон мерседесів, такі черги не видно", - закінчив Шнайдер.

Джерело

Все буде Україна