«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

''Більше не буду радити Україну!'' В Одесі стався страшний інцидент із німцем

В Одесі порізали і обікрали туриста з Німеччини, а коли чоловік потрапив до лікарні, йому відмовилися надати допомогу без медичної страховки.

Інцидент трапився на початку вересня в Одеській міській клінічній лікарні №11. Про це розповів житель міста і пастор церкви "Слово життя" Михайло Голдберг, який випадково познайомився з іноземцем в медустанові.

"Відвідуючи друга, побачив ситуацію: хвора людина попросила накрити його ковдрою, оскільки похолодало, і він лежить біля відчиненого вікна, а медсестра відіслала його до няньки, якої немає. Ми його вкрили ковдрою і розговорилися. Виявилося, що це німець-турист, на якого напали, порізали і пограбували", - написав пастор на своїй сторінці в Facebook.

За словами Голдберга, з німцем як мінімум два дні ніхто не спілкувався, а персонал і взагалі повторював: "Гітлер капут!". Якимось чином іноземцю вдалося викликати перекладача, котрий йому трохи допоміг. Чоловіка вже прооперували; він зв'язався з посольством Німеччини. Пастор у своєму пості також навів деякі цитати німця.

Публікуємо без змін.

"1) Я ДВА ДНІ ВЖЕ ТУТ лежу - ВИ ПЕРШІ, ХТО ЗІ МНОЮ ЗАГОВОРИВ (спілкувалися ми з ним ламаною англійською)

2) Я КЕРІВНИК ТУРИСТИЧНОЇ ГРУПИ, раніше всім радив їхати в Україну, зараз не буду.

3) У Львові такого страху в лікарнях немає, а в Одесі просто жесть.

4) До мене підходив персонал і говорив: "ГІТЛЕР КАПУТ", я не знаю Гітлера, я не Гітлер!

5) Німеччина стільки допомогла Україні і таке ставлення!"

Пастор зазначив, що схожа історія трапилась і з його другом, який перебував у критичному стані - лікар одеської лікарні "не хотів заливати кров без передоплати".

"Виходячи з палати і проходячи по коридору, ми побачили пов'язаного дідуся з крапельницею в руці, який кричав:" Охороно, допоможіть!"- підсумував Голдберг, завершивши пост красномовним фото з лікарні.

Джерело

Все буде Україна