«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Біжать, як щури з тонучого корабля: мережа сміється над пропагандистами "російського світу"

Дивна особливість характерна для всіх пропагандистів на Донбасі, без винятку

З самого початку борці за "російский світ" голосно кричали на кожному розі про те, як чудово стане жителям Донбасу жити після приходу на їх території нової влади, який буде у всіх достаток і порядок. Однак на ділі все виявилося трохи інакше, і замість обіцяного раю на землі, мешканці окупованої території щодня бачать з вікна пекло. А що ж стало з тими, хто пропагував захоплення української землі?


Проросійський мітинг
Дивно, що практично всі пропагандисти "російського світу" втекли з тимчасово окупованого Донбасу. Вони особливо не розбирали, куди бігти - хоч в Київ, хоч до Москви, хоч у Вітебськ, лише б не в "молоді республіки". Кореспондент інтернет-видання "Главком" Денис Казанський охарактеризував ситуацію як "дивовижний феномен, просто якась епідемія". Серед основних фігурантів Корнілов, Чаленко, сім'я Мармазова, Орцев, Зайцева, а також безліч депутатів, активістів, журналістів, які завзято боролися за «російський Донбас», раптово звідти втекли після того, як тільки туди по-справжньому прийшов "російский світ". Ніхто з розсудливих людей не бажає жити в нинішньому Донецьку чи Луганську.


Проросійський мітинг
Наприклад, Ірина Зайцева довгий час пропагувала в Луганську Росію і боролася проти української мови. Вона з піною у рота доводила, що "українська держава навмисне гальмує інтелектуальний розвиток своїх громадян, змушуючи їх навчатися українською". Однак після того, як її мрії нарешті збулися і вчитися українською мовою більше немає потреби, Зайцева раптово перебралася в Білорусь. Кореспондент помітив, що всі борці за "російский світ" з якихось причин завжди будують його для інших, а самі чомусь біжать від нього подалі.

Пишее - znaj.ua

Все буде Україна