«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Блогер: “Я би не критикував Зеленського за розмову зі Скабєєвою. Тут історія про інше. Дзвонили також, ймовірно, з номера +7 (Росія)…”

Відомий український блогер Mason Lemberg прокоментував телефонну розмову між Президентом України Володимиром Зеленським і російською пропагандисткою Ольгою Скабєєвою та просить звернути увагу на одну деталь.

“Я би не критикував Зеленського за розмову зі Скабєєвою. Він нормально їй відповів. Можна і треба було б більш зневажливо і менш ввічливо, але загалом нормально.

Тут історія про інше.
скабєєва додзвонилася до нього на приватний мобільний номер телефону. Як правило, в багатьох людей такого рівня (та і взагалі в людей занятих) є декілька номерів телефонів, один з яких якоюсь мірою більш публічний, для всіх, а інший – той, на який дзвонять тільки важливі люди, де треба піднімати телефон.

Оскільки в момент дзвінка зеля був на нараді, то очевидно йому подзвонили на той номер телефону, який він мусив піднімати.
Дзвонили також, ймовірно, з номера +7 (росія)

Що це означає?
1) що він дає свій мобільний номер (на який він відповідає за будь-яких обставин) комусь з росії, тобто, веде переговори з людьми з росії і дзвінок від них для нього є нормальним.
2) що в плані безпеки у зелі всьо просто швах, якщо його приватний номер телефону потрапляє до пропогандонів з Сцякозвіконвиливандії.

Ось такий от формат. Нормандський. буде. незабаром.” – пише блогер.

Все буде Україна