«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Блогер: Поки Зеленський чубиться з ВР, на Україну чекає дипломатична кaтастрофа. Сьогодні у Гельсінкі…

Поки Зеленський чубиться з Верховною Радою, на Україну чекає дипломатична катастрофа.

Росія поступово повертається до Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ). Сьогодні у Гельсінкі більшість міністрів закордонних справ проголосували за повернення РФ до складу. Вперше з 2014 року. Співпадіння?

Відчувши слабкість нової влади в Україні та нестабільність парламенту, Росія розпочала черговий виток наступу на нашу державу, на цей раз на міжнародній арені.

Фактично, це перший великий крок до зняття санкцій з держави-агресора. Далі ситуація буде лише пошіршуватись.

Ми маємо безпрецедентну ситуацію, коли вперше з часу анексії Криму та окупації Донбасу, вперше з 2014 року, з РФ починають знімають санкції. І саме ці «зняття» санкцій потрапляють на період послаблення влади та приходу до президентсьва Зеленського.

Протягом всіх цих років гарантом санкцій був саме Петро Порошенко. Вже за кілька днів його замінить людина та команда, які не доклали жодних зусиль задля посилення країни на міжнародній арені.

Зрештою, все відбувається за кремлівським сценарієм. Україна починає залишатися один на один з осатанілим агресором.

В цей же час, замість того щоб перебивати функції глави держави, вчитися та налагоджувати міжнародні зв‘язки, «нова» команда розпочала бурхливу боротьбу з парламентом. Жодної реакції на катастрофічну ситуацію з ПАРЄ. Жодної. Зате щодня ми бачимо ролики про «жуліків» у Верховній Раді та конвульсивні намагання розпустити чинний парламент заради політичної наживи.

Лідери держав не сліпі. Вони бачать той бардак, який насувається в Україні.
Вже з понеділка почнеться масовий поділ посад та портфелів. Тим часом ворог не спить…ворог домовляється з іншими державами про своє тріумфальне поверння..

Нелегкі часи чекають країну.

Андрій Смолій
Все буде Україна