«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Блогер про вибух у Шереметьєво: Не треба тут розводити “плач Ярославни”. Їм пох.. на себе, на своїх рідних і близьких, “бабы еще нарожают”…

Я не маю емпатії до загиблих у палаючому літаку росіян 5.05.2019.

На те у мене ДУЖЕ багато причин, починаючи з того, що я поховав упродовж війни 11 Друзів та Побратимів, зокрема Ореста Квача, Андрія Козюбчика, Сергія Рубанчікова, Андрія Миронюка та Сергія Табалу і закінчуючи рейсом МН-17, коли після катастрофи колаборантські бл.ді викладали в соцмережі губну помаду, яку “мне мой принес сами знаете откуда. Голландская…”.

Хтось скаже “Треба залишатися людьми!” – можливо, проте людьми залишаються по відношенню до людей і тварин, а от про нелюдей там нічого не сказано. “По укроповскому хутору – огонь!” – нагадати? А вирізане серце Добровольця? А може скаліченого Володимира Жемчугова, чи хлопця, якому руку за Тризуб відрубали…?

Я не “толстовець” – другу щоку підставляти не буду, а одразу битиму в є.ало, вибачте на слові. Ну і завершуючи: сьогодні на новинних сайтах з’явилося відео, як працівники аеропорту “Шереметьево” коментують посадку SSJ: “Хорошо сел, с огоньком!” – і ржач… А раніше? Тіпок, у якого у ТРЦ “Зимняя вишня” згоріли діти і дружина, який міг стати ледь не лідером всеросійської опозиції, тепер “единорос” з риторикою “Царь хороший – бояре плохие”…

Так що не треба тут розводити “плач Ярославни”. Їм пох.й на себе, на своїх рідних і близьких, “бабы еще нарожают”… То чому ми маємо їм співчувати? Співчувають людям, а не тим, хто по головах жінок і дітей ломиться рятувати багаж.

Назар Приходько
Все буде Україна