«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Блогер: Шоб Ви розуміли, хто така Королєвська. У нас в Луганську її добре знають. Сімейка “піднімалася” на..

Шоб ви понімали хто така Королєвская. У нас в Луганську її добре знають. Сімейка “піднімалася” на металобрухті та нелегальних “копанках”. Відмивала нелегальне бабло та піарилася через Луганський хладокомбінат, випускала морозиво під тм “Короевське”. До речі, не надто якісне.

Її громадянський чоловік – Юра Солод перетворив степ в Районі Красного Кута, Вахрушевого, Софіївського, Індустрії (це навколо Красного Луча) на місячний пейзаж.

Дама пішла в політику – приєдналася до Йулі. Обіцяла золоті гори в плані голосів на виборах по Луганській області. Кинула. Перебігла до “ригианалів”. Тепер у Зеленського.

Одна з найбезпринципніших “чорних вдов”. Обізнані люди по секрету повідомили, що Йуля, на котрій тавра нема де ставити, викинула її від гріха подалі, бо відчула що іще трохи і ця Vipera berus може її проковтнути.

До речі, братик новоспеченої “упалнамоченої по ветеранам” – Костянтин Королевський є особою, наближеною до імператора, цитую:

“Занимается устричным бизнесом в оккупированном Крыму с тещей советника Путина Сергея Глазьева. Устричная ферма под названием «Аква Крым» Константина Королевского и Лилии Гомзик расположена в селе Медведево на берегу Донузлава.

«Аква Крым» имеет два основных юрлица: ООО «Аква Крым» и ООО «Азбука моря». Доли «Азбуки моря» распределены следующим образом: Константин Королевский – 27,5%, Геннадий Удовиченко (генерал-майор российской полиции) – 27,5%, Лилия Гомзик – 22,5%, Эдуард Шматков(строительный предприниматель из Самары) – 22,5%”.

Корочє, нові, і головне, “патріотичні” ліца цар-батюшка собі підбирає.

Павло Бондаренко

Все буде Україна