«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Блогер: “Сльози заважають говорити… Від цієї ідеї Зе команди десь далеко заплакав від заздрощів Леонід Черновецький”

Український політолог Кирило Сазонов в своєму блозі пише про те, що після озвучення нової ідеї від хлопців з команди нового Президента сльози заважають говорити. «Кожній бабусі – по смартфончику!». Це не «Квартал 95» вже генерує, а люди у владі.

За словами політолога, ідею роздати всім українським бабусям по смартфону озвучив в інтерв’ю журналістці Соні Кошкіній представник Президента в Парламенті, ідеолог партії «Слуга народу» Руслан Стефанчук. Він так і сказав. Так Зекоманда введе практику «народного вето». Правда, бабусь потрібно ще навчити користуватися цією опцією, та й інтернет в кожне село провести терміново. Ну і якось вирішити питання, щоб не продали бабусі дорогу річ і не зламали.

Кирило Сазонов зазначає, тут найголовніше питання: де взяти на все це гроші? У цей момент десь далеко заплакав від заздрощів Леонід Черновецький. Це вам не гречку з маслом роздати в масштабах Києва перед виборами мера. На порядок масштабніше проект. Може, вони просто плутають тексти для «Кварталу 95» з політичними заявами, але бабусі в селах вже хижо зачаїлися в передчутті халявних гаджетів.

Кирилл Сазонов
Все буде Україна