«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Блогер: “Знову повне невігластво від преЗедента та МЗС. Перша “бренд-ля” у платті жовтого кольору. Прапор родини імператора Японії…”

Президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська взяли участь в інтронізації імператора Японії Нарухіто.

Про це 22 жовтня на сайті Офісу президента.

Зазначається, що Україна є однією з майже 200 країн, представники яких прибули у Токіо для участі в церемонії. Останнє сходження на трон японського імператора відбулося 30 років тому, а Володимир Зеленський став першим українським Президентом, запрошеним на інтронізацію. Церемонія інтронізації тривала понад пів години.

“Для мене велика честь взяти участь в інтронізації Імператора Нарухіто. Проведення стародавнього обряду в сучасній Японії є прикладом того, як в одній державі можуть співіснувати і глибока повага до традицій, і впровадження новітніх високих технологій для поліпшення життя кожної людини”, – сказав Зеленський після закінчення церимонії.

З’явилися офіційні фотографії родини Зеленських з Токіо.


Блогер Юхим Коломієць помітив, що перша леді вдягнена у сукню жовтого колього і сказав на невігластво невігластво від Президента України та МЗС.

“Знову повне невігластво від преЗедента та МЗС. Перша “бренд-ля” у платті жовтого кольору. Прапор родини імператора Японії – 16-пелюсткова жовта хризантема на сумаховому тлі.


Тому жовті кольори – це кольори родини імператора. Саме тому, представники всіх іноземних представництв та місії – ніколи не надягають речі жовтого кольору на офіційні прийоми в Японії, або навіть до посольства Японії. Бо це або неповага до імператора, або людина демонструє родині зв’язки з імператором.” – пише Коломієць.

Все буде Україна