«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Бокс: Ломаченко - Педраса. Онлайн-трансляція бою

Онлайн-трансляція бою в легкій вазі між українським чемпіоном світу за версією WBA Василем Ломаченком і пуерторіканським чемпіоном світу WBO Хосе Педрасою відбудеться в американському Нью-Йорку 9 грудня орієнтовно о 06.00 за київським часом.

пише НВ

Бій визначить володаря титулів чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), який належить Ломаченку, та Всесвітньої боксерської організації (WBO), що володіє Педраса. Василь Ломаченко (30 років): провів 12 поєдинків на професійному рингу. Перемагав 11 раз (дев'ять - нокаутом). Одного разу програв.

Хосе Педраса (29 років): провів 26 боїв серед професіоналів. Виграв 25 поєдинків (12 - нокаутом), один програв.

Прогнози більшості експертів і спостерігачів зводяться до того, що фаворит бою - Ломаченко. Коефіцієнт на його перемогу від авторитетної букмекерської контори William Hill складає 1,03. Успіх Педраси оцінюється в 11,00, нічия - в 26,00. Перемога українця нокаутом, технічним нокаутом або через дискваліфікацію суперника відповідає коефіцієнту 1,40, за рішенням суддів або технічним рішенням - коефіцієнту 3,00. Успіх пуерторіканця нокаутом, технічним нокаутом або через дискваліфікацію суперника, а також - за рішенням суддів або технічним рішенням відповідає коефіцієнту 21,00.

ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ ТУТ

Все буде Україна