«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Боксер Редкач зізнався в нелюбові до українців, порівнявши співвітчизників зі “стадом баранів”

Скандальний український боксер Іван Редкач зізнався в нелюбові до співвітчизників і перейшов на образи.

Український боксер-професіонал в легкій вазі, чемпіон USBA (2014 року), який переїхав в США образливо відгукнувся про громадян України.

Скандальну думку спортсмен озвучив в історії в соцмережі instagram., де має 667 тисяч підписників.

35-річний Редкач заявив, що “дуже любить Україну”. Однак до населення своєї країни, з його слів, він теплих почуттів не має.

“Не люблю людей, які живуть там, без мрії і мотивації, без своєї думки, жебраки в душі”, – написав боксер. Після таких слів на Редкача обрушилася хвиля критики.

Однак він вибачатися не став. Замість цього спортсмен продовжив ображати українців, заявивши, що більшість громадян є “стадом баранів”.

Варто відзначити, що останнім часом в кар’єрі Редкача почалася “чорна смуга”. У січні 2020 року його програв бій американцю Денні Гарсії за титул WBC. При цьому українець продемонстрував неспортивну поведінку – вкусив суперника за шию.

А в квітні нинішнього 2021 року Редкач зазнав поразки в бою з ще одним спортсменом із США – Реджіс Прогрейсом. Бій завершився технічним нокаутом у 6-му раунді, коли українець отримав удар в корпус і не зміг продовжити змагання. Редкач звинуватив суперника в тому, що той нібито вдарив його в пах і подав апеляцію на результат бою, але вона була відхилена одноголосно.

Варто відзначити, що в 2016 році Редкач потрапив в гучний скандал, написавши в Мережі: “Україна не має, як немає і Криму”.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна