«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Борис Філатов → “Слугам народу”: “Смаліть далі, смаліть! Вам, головне, не заважати. За швидкістю політичного caмoгубcтвa, впевнений, ви зможете поставити світовий рекорд.”

Міський голова Дніпра Борис Філатов безсторонньо висловився на адресу центральної української влади в зв’язку з сьогоднішнім голосуванням по бюджету на 2020 рік у парламенті.

Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Філатов жорстко “пройшовся” по діям нової влади, звинувативши їх в цинічному пограбуванні місцевого самоврядування, щоб розплатитися зі старими боргами перед МВФ (міжнародний валютний фонд – ред.)

“По швидкості політичного самогубства, впевнений, ви зможете поставити світовий рекорд. Смалть далі, смаліть. Вам, головне, не заважати “, – так висловився Філатов про дії народних депутатів.

Також він торкнувся проблеми ремонту дахів та закупівлі нових тролейбусів для Дніпра в 2020 році, про що окремо згадав у своєму зверненні до дніпрян.

“До мене за рішенням цих проблем не ходіть. Ви до цих (депутатам – ред.) Ходіть. Ви їх самі вибралі. Теперь насолоджуйтеся, “- резюмував Борис Філатов.

Нагадаємо, раніше Борис Філатов заявив, що багато міських системи залежать від майбутнього держбюджету і долі децентралізації.

Все буде Україна