«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Борислав Береза – футболісту Ракицькому: Ярослав, дякую! По-перше, за те, що більше не бачитиму в збірній гравця, який..

Захисник петербурзького “Зеніту” Ярослав Ракицький заявив про рішення припинити виступати за збірну України з футболу. Про це він написав на своїй сторінці в Інстаграм.

Ракицький привітав національну дружину з виходом на Євро-2020, зазначив, що давно з початку року чекав виклику в збірну, але тепер вважає, що футбол “перетворився на політику”.

“10 років тому я дебютував за головну Команду, а сьогодні говорю “до побачення”. Я йду зі Збірної України. Я чекав виклик у Команду протягом усього 2019 року. Але великий футбол став великою політикою. Саме страхом керуються люди, які розсилають запрошення в національну команду. Не навичками футбольної майстерності ви апелюєте”.

Пост Ракицького прокоментував Борислав Береза. Пряма мова:

“Ракицкий в инсте сообщил, что не дождался вызова в сборную и поэтому уходит. Абыделся. Считаю, что экс-игрока донецкого “Шахтера”, который после аннексии Крыма и оккупации Донбасса перешел в питерский Зенит, надо от души поблагодарить за этот поступок. Ярослав, спасибо! Во-первых спасибо, что больше у меня не будет возможности видеть игрока национальной сборной, который принципиально не хочет исполнять гимн Украины. Во-вторых, спасибо, что он больше не сможет лажать играя в сборной, как налажал вчера в матче против “Лейпцига”. Ну и в третьих спасибо, что вчера он своими ошибками принес поражение “Зениту” 0-2. В общем вроде ничего не забыл.”

Все буде Україна