«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Будем ламать двері” – у волонтерки Марусі Звіробій з самого ранку йде обшук квартири..

Державне бюро розслідувань сьогодні, 28 листопада, проводить обшук в квартирі відомої волонтерки Марусі Звіробій.  Про це повідомив на своїй сторінці ветеран Валерій Ананьєв.

“Щойно ДБР влаштувало “Маскі Шоу” вдома у Маруся Звіробій“, – написав він на своїй сторінці у фейсбук.

Візит слідчих ДБР зафіксувала на відео Маруся Звіробій. На прохання волонтерки викликати адвоката, представники ДБР пригрозили тим, що виламають двері.

Саме у ці хвилини ведеться обшук.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань направило до Генеральної прокуратури України проєкт підозри народній депутатці від «Європейської солідарності» Софії Федині та волонтерці Марусі Звіробій. Їм інкримінують погрозу вбивством на адресу президента України Володимира Зеленського.

Прокуратурі також подали проєкт подання до Верховної Ради про надання згоди на притягнення Федини до кримінальної відповідальності.

На думку слідства, 26 жовтня Федина та Звіробій висловлювали погрози вбивством, адресовані Зеленському.

Тоді вони провели трансляцію у соцмережах, у якій розкритикували події, пов’язані з візитом президента Володимира Зеленського у Золоте. На цьому відео Звіробій, звертаючись до українського президента, заявила, що «там взагалі люди контужені на війні» і «вони тебе підірвуть, я тобі обіцяю», а Федина сказала, що «там ненароком може розірватися граната, а знаєш, там обстріли бувають абсолютно випадково».

Все буде Україна