«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Бутусов: Полковник ФСБ Ігор Гіркін порадував новими одкровеннями - раптом зясувалося, що і в Криму та на Донбасі ...

Полковник ФСБ Ігор Гіркін порадував новими одкровеннями – раптом з’ясувалося, що і в Криму та на Донбасі “російські добровольці” під його командуванням діяли по “задумом операції”. Та ви що? Яка операція? Те ж шахтарі повстали, зі зброєю з військторгу, щоб врятуватися від “Правого сектора”, чого легенду-то палите?

Ось нова цитата Гіркіна про Пушиліна – нової маріонетки в ролі “глави ДНР”

“26 квітня 2014 роки до мене в Слов’янськ прибув непоказний губатий і весь якийсь” пухкий “персонаж з бігаючими очима і передав наодинці деяку” рекомендацію”, згідно з якою я повинен був знятися з ним без маски перед камерами.

На той момент я був ошелешений – оскільки “зняття балаклави” (тобто – вихід з ролі по-суті анонімного “спеца з Росії”) – означав повну зміну первісного задуму операції, при якій я – як і в Криму – повинен був зробити свою (дуже непросту і небезпечну) справу в тіні і зникнути, поступившись місцем “місцевому лідеру”.

Як мило. Так адже в Криму ж теж ополченці були, рефрендум – а тут ось так взяв Гіркін і все це обгадив – операція каже, щоб владу захопити і потім якогось “попку” назвати “керівником” …

Джерело

Все буде Україна