«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Часу залишилось мало!”: Сергій Притула тільки що звернувся до всіх небайдужих..

Відомий український телеведучий, волонтер і громадський діяч Сергій Притула звернувся до українців напередодні місцевих виборів.

Відео він оприлюднив на особистій сторінці в Facebook в суботу, 7 серпня.

Через годину після публікації його подивилися понад 100 тисяч чоловік. Звернення Притула почав зі слів:

“НЕ ХОЧУ ТРИМАТИ ЦЕ В СОБІ”.

Він звернув увагу на те, що у громадян України, на його думку, суперечлива думка з приводу виборів і влади. З одного боку, громадськість вважає політику брудною справою і не хоче, щоб порядні люди туди сунулися і зіпсувалися. З іншого, скаржиться на відсутність гідних кандидатів на виборах.

“ДУЖЕ ДИВНИЙ БІГ ПО КОЛУ. І АБСОЛЮТНА ВІДСУТНІСТЬ ЛОГІКИ. ЛЮДЯМ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ ВЛАДА … АЛЕ ПАРАЛЕЛЬНО ВОНИ НЕ ГОТОВІ ГОЛОСУВАТИ ЗА АДЕКВАТНИХ ЛЮДЕЙ, ТОМУ ЩО СИСТЕМА ЇХ, БАЧИШ, ЗІПСУЄ, ТА Й ВЗАГАЛІ СИСТЕМА ПРОГНИЛА НАСТІЛЬКИ, ЩО ЇЇ ВЗАГАЛІ НЕ ПЕРЕЛАМАТИ . ТАКЕ ВІДЧУТТЯ, ЩО ЛЮДИ ХОДЯТЬ НА ВИБОРИ З РОКУ В РІК ЗА ТАКИМ ПРИНЦИПОМ: “НУ ДА, КРАДЕ. АЛЕ ВСЕ Ж ЩОСЬ РОБИТЬ “, – ОБУРИВСЯ ВЕДУЧИЙ.

Він звернувся до активної і свідомої частини суспільства із закликом йти на вибори. І не тільки в якості виборців, але і в якості кандидатів.

“ЛЮДИ, ЙДІТЬ НА ВИБОРИ! ІДІТЬ НЕ ТІЛЬКИ ОБИРАТИ КОГОСЬ, АЛЕ І ЩОБ ОБИРАЛИ ВАС! ШТУРМУЙТЕ ПАРТІЇ, ЯКІ ВАМ ПОДОБАЮТЬСЯ, АБО ТІ, ЯКІ МОЖУТЬ ВАС ВЗЯТИ В СВІЙ СПИСОК”, – ЗАЯВИВ ПРИТУЛА.

З його слів, ті, хто хоче, але не наважується піти в політику, через роки буде шкодувати, тому що країна залишиться на колишньому рівні.

“ІДІТЬ НА ВИБОРИ І ПЕРЕМАГАЙТЕ. І ЯКЩО НАВІТЬ ВИ НЕ ПЕРЕМОЖЕТЕ, НЕ БІДА, ВИ НАБЕРЕТЕСЯ ДОСВІДУ НА НАСТУПНІ ВИБОРИ. А, ГОЛОВНЕ, ВИ ПОКАЖЕТЕ ГРОМАДІ, ЩО У НИХ Є АЛЬТЕРНАТИВА. ЗАЛИШИЛОСЬ МАЛО. ЯКЩО ВИ ЛЮБИТЕ СВОЄ МІСТО ЧИ СЕЛО, ВІДКИНЬТЕ ВСІ СУМНІВИ І ЙДІТЬ НА ВИБОРИ “, – ЗАКЛИКАВ ПРИТУЛА

Все буде Україна